Studio Jelien

Grafisch ontwerp & Illustratie

Vormgeving CPMP conference Vormgeving CPMP conference Vormgeving CPMP conference Logo Juf Anders | Les in leren voor kinderen en volwassenen Logo Boom&Beeld | beeldhouwer en bomenkenner Sterk Meidenwerk maakt meiden weerbaar op een speelse en persoonlijke manier Visitekaartje Sterk Meidenwerk Logo Dopersduin | groepsaccommodatie met oog voor mens en milieu Dopersduin - visitekaartje leeftocht leeftocht biblionet biblionet biblionet
Sinds 2007 werk ik als grafisch ontwerper. Mijn werk laat zich omschrijven als kleurrijk, helder en sfeervol. Mijn werkwijze als helder, compact en positief.
Het liefst ontwikkel ik logo's en huisstijlen. Ik heb ervaring met het werken binnen een strakomlijnde huisstijl, maar kan ook goed uit de voeten met een vrije opdracht. Flyers, folders, brochures en uitnodigingen is wat ik ontwerp. In mijn grafische werk maak ik graag gebruik van illustraties.

Ik werk voornamelijk voor maatschappelijk betrokken, enthousiaste en
mens- & milieulievende organisaties. Met veel plezier werk ik samen met startende ondernemers, ik hou daarbij rekening met hun budget.