Het is de tijd van...• •
 voor“Feel the beat, find your rythm.”
- Jamie Sams

Iemand vroeg me ooit waarom ik het maken van patronen voor stof en behang zo leuk vindt. Wanneer ik daarover nadenk kom ik steeds weer uit bij een onderliggend natuurlijk instinct dat het fijn, geruststellend en bevredigend is om een ritme te volgen. Of dat nou het ritme van muziek is, het ritme van beeld of het ritme van de natuur. Met ritme is alles begonnen. Het is wat de aarde in beweging houdt en ons in leven. 
 
Bij het project ‘Het is de tijd van…’ komen de gebruiken van oeroude tradities samen in een nieuwe woorden en vorm. In eerste instantie gebruikte ik de kalender voor mezelf, maar omdat er vraag naar bleek, kwam er ook een versie voor de buitenwereld. 

Je kunt kiezen uit twee kleurenvariaties: ‘rainbow’ en ‘nude’. De digitale versie om zelf te printen is te koop tegen betaling naar waarde onder het kopje ‘print het zelf’.
Zou je graag een kant-en-klare papieren versie kopen, dan kun je die ophalen in Heerenveen voor € 12,-. 

(Verzenden doe ik vanaf €80,-. Voor minder vind ik het de moeite van inpakken en bezorgen niet waard : ) 
Mocht je daar graag gebruik van maken, stuur me dan gerust een mailtje.)
 
Om de inhoud per seizoen verder uit te diepen zijn er de mijmerbrief, de luisterkaart, de sprankelkaart en het schoonmaak-minizine. Ook hiervan zijn er digitale, zelf te printen ontwerpen beschikbaar. 
De papieren versies zijn zo goed als uitverkocht.
 
Op dit moment werk ik aan een minizine per seizoen. Vind je het leuk om een seintje te krijgen wanneer ze af zijn? Dan hoor ik het graag en hou ik je op de hoogte : )