Boek Kiem Kunst

Kiem Kunst, Alkmaar
lente 2018
illustratieboek • geknkipt papier

Kiem Kunst is een sociaal-culturele onderneming die ondersteuning biedt in het opzetten en uitvoeren van kunstzinnige projecten met mensen met een beperking. Kiem Kunst wordt gevormd door Anke Purmer en Cara Stolp. Ze geloven dat kunst en cultuur het verschil maken in een meer inclusieve en diverse maatschappij. Het klinkt heel groot, maar het is juist zo eenvoudig. Ieder kind dat zich ontwikkelt leert de wereld kennen door middel van spel. Juist door dit spel en plezier bewust in te zetten bij mensen met een verstandelijke beperking creëer je enthousiasme, verwondering en lef. Niet langer praten, maar doen!

Zure bommen & bonbons is een handboek voor theater maken met mensen met een verstandelijke beperking. Het boek staat barstensvol activiteiten om aan de slag te gaan met theater en wie weet zelfs leiden tot het maken van een voorstelling. De educatieve kaartenset die je erbij krijgt zijn een handige en inspirerende hulp op de theatervloer; ze vormen op een speelse manier een visuele ondersteuning bij de opdrachten en activiteiten.

Jelien.nl verzorgde de illustraties voor de kaartenset.

patronen

hallo

Hoi! Mijn naam is Jelien. Als vormgever ontwerp ik graag mee aan een wereld boordevol levenslust:

  • waar fair-trade, bio & eco niet meer op verpakkingen staan omdat ze vanzelfsprekend zijn
  • waar voor iedereen een overvloed is aan ruimte, ideeën, talenten, voedsel, kleding, gezelschap, gevoelens, kansen en ervaringen.
  • waar cultuur en natuur samenwerken; elkaar inspireren, aanvullen en versterken.

De wereld waar het leven bruist en de vrede ruist.

Contact

[email protected]
+31 (0)6 4733 2237
KVK 01156302
BTW NL001425679B25

Amelandlaan 90
Heerenveen NL
IBAN
NL83 TRIO 0784 9079 94